24 Temmuz 2022 Pazar

Farmasi Üye OL

Farmasi Üyelik Avantajları.
Farmasi Üyelik Avantajları.
Farmasi Üye OL

Dunya çapında milyonlarca Temsilciye sahip,bir çok girişimcinin gelir kapısı haline almış, Liderlerin sağ ve sol kolunda 20 küsür üye kaydına sahip olan internet girişimcilerinin faaliyet gösterdiği bir Network sistemi, yani Farmasiden bahsediyoruz. %100 yerli üretim ile Türkiye ve Dünyada ürünlerini doğrudan satış yöntemi ile girişimcilerin satış yaptığı firmadır.

Farmasi Üye Ol, kazan kazan mantığı ile beraber, temsilci olduktan sonra kozmetik ürünlerini %30, Dr. Cevdet Tuna ürünlerini %40 satış kârı ile satışını gerçekleştirebilirsiniz. Her kayıt ettiğiniz üye sizin referansınızla satış yaptıkları için her satıştada yaptığı ticaret ile sizin aylık cironuza olumlu açıdan etkilemektedir.

Firmanın üye olduktan sonraki avantajları neredeyse tükenmek bilmemektedir. Sizde Farmasi Üye OL ile daha fazla avantajlar  elde edebilceniz indirimli ürünlere sahip olacağınızı belirtmek isteriz. Her geçen gün karınızın arttığı gibi, ekibiniz büyüdükçe Farmasi Prim Sistemi ile kazancınızı iki ya da üçe katlayacaksınız.

Ayrıca ilk aydan başlayarak sonraki aylardaki siparişlerinizin dışında Farmasinin hediyesi olan bazı ürünlerin sepetinize ücretsiz olarak eklendiğini göreceksiniz. Farmasinin sepetinizde tanımladığı ürünlere sahip olmanız için uygulamanız gereken herhangi bir prosedür yoktur. 200 TL puan siparişinizi ay içerisinde siparişinizi tek seferde de yapabilirsiniz parça parçada yapabilirsiniz.

Farmasi Prim Sistemi

Kayıt olup, Farmasi üyeliğinizi tamamladıktan sonra etrafınızdaki kişiler ile bir ekip oluşturabilirsiniz. Onları da Farmasiye üye yapabilir, ekip cironuzu artırarak prim sisteminden faydalanabilirsiniz. Prim seviyeleri yüzde 3, 7, 11, 15, 18 ve 21 seviyelerindedir.

Farmasi üyelik ücreti var mı?

Öncelikle Farmasi üyeliğinin Ücretsiz olduğunu belirtmek isterim. Herhangi bir aidat ücreti yoktur. Farmasinin sistemi ile ilgili en çok merak edilenlerden birisi Farmasi üyelik ücreti olmamasıdır. Farmasi’de hiç bir zaman destek bedeli, hizmet bedeli ya da bu tarz hizmetlerden ücret talep edilmez. Bu yönüyle Farmasi üyeleri diğer sistemlerden çok daha fazla ayrıcalıklıdır. Size sadece sistem üzerinden sipariş vermek, üye kaydetmek ve kazan kazan mantığı ile kazanmak kalır. 

Farmasi Giriş, Farmasi Katalog, Farmasi uyelik ücretli mı, Farmasi Girişimci giriş, Farmasi giriş Paketi, Farmasi int, Ek Kazanç Kapısı, ek-kazanc-kapisi blogspot com

Konuyu daha fazla dalandırıp, budaklandırmadan ilgili konu ile alakalı detaylara ve sisteme giriş yapabilmeniz için Danışmanlarla iletişim sağlayabileceniz bağlantıları aşağıda paylaşacağım.

Sponsor: En Çok Okunanlar

--- Haber Oku

2 yorum:

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Farmasinin sistemi ile ilgili en çok merak edilenlerden birisi Farmasi üyelik ücreti olmamasıdır.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil