6 Mart 2019 Çarşamba

Evde Galoş Paketleme

Evde Galoş Paketleme.

Evde Galoş Paketleme

Sizde herkes gibi emeğinin karşığını almak istersiniz. Evde ek iş yaparak hem gelir sahibi olursunuz, hemde evin bütçesine destek olarak eşinizin sırtındaki yükü hafifletirsiniz. Atölye ortamında 9 - 10 saat mesai yaparsınız ve karşılığında asgari ücretle evinize dönersiniz ama evde ek iş yaparak günde iki ila üç saat çalışmanız yeterli olur. Üstelik elde ettiğiniz gelir asgari ücretten daha fazla olur.

Evde Galoş Paketleme İşi

Galoşlar genelde sağlık kuruluşlarında ya da hijyen ortamlarda kullanılır. Kullan-At ürünü olduğu için tüketim oranı çok fazladır. Bununla beraber evde galoş paketleme işine çok fazla gerek duyulur.



Galoşların kullanım biçimi ve amacı; goloş hijyenik ortamlarda ayakkabının altını kapatacak şekilde giyilmektedir. Dışarıki ortamdan kapalı bir alanın içersine girildiğinde istenmeyen mikrobik canlıları taşımamak için takılmaktadır. Üstelik dışarıki ortam pis, yağmurlu ve çamurluysa ayakkabımızı saran pislikleri bahse konu olan bu hijyen ortamlara bılaştırmamak için giyilir.

Evde galoş paketleme işi için tüm herşey hazır, bu işi yapmanız için bir özelliğiniz olmasına gerek yok. Yaptığınız işe titiz, sadık ve disiplinli olmanız yeterli olacaktır. Bu iş sermayesiz yapılacak işler içersinde ön sıralardadır. Ücretlendirme; paket başına 0,50 kuruş ila 0,75 arasında değişiklik göstermektedir. Her ne kadar düşük meblalar olsada 1000'le çarptığınızda oldukça güzel bir miktar çıkıyor. Kazancınızı yükseltmek harcadığınız performansa göre sizin elinizdedir. Günlük çıkardığınız paket adedinde artış oldukça kazançta artacaktır.

Evde Galoş Paketleme İşi Veren İşletmeler

Yazımızın detayına inerken disiplinli olmayı tavsiye etmiştim. Bu durum sizin işi tam zamanlamayla erken çıkartabilmenizle alakalıdır. Her işveren ürünlerini zamanında teslim almak ister. Bu kaidenin dışına çıkmazsanız bu iş ek işten ziyade esas işiniz olur.

1 yorum: