6 Mart 2019 Çarşamba

Evde Boncuk Yapma İşi

Evde Boncuk Yapma İşi.


Evde Boncuk Yapma İşi

İş bulma konusunda bazen sıkıntı yaşamayız ama bir işte sürekli çalışmak gittikçe zorlaşıyor. Bazılarımız işini bırakmak zorunda kalıyor. Bazılarımızda eşine yardımcı olmak için; çocuklarının okul haşlığını çıkarmak için ek işler arıyor ama sizlere iyi bir haberimiz olduğunu belirtmek isterim. Artık işler ayağınıza kadar geliyor. Evde boncuk yapma işi de bunlardan birisi. Günde 2 ila 4 saat çalışarak ciddi gelirler elde edebilirsin. Üstelik şartlarıda güzeldir. Arkadaşlarınızla annenizle beraber yardımlaşarak çalışabilirsiniz. Eşinize destek olup, çocuklarınızın yanında olabilirsiniz.




Evde Boncuk İşi Nasıl Yapılır?

Bununla ilgili tercih yapabileceğiniz işler mevcut. Aldığınız işlere ve ağırlığa göre paketleme yapabilirsiniz. Mesela sizden 3 kilogramlık 150 paket isteniyorsa yapmanız gereken sizlere toplu halde gönderilen boncukları 3'er kiloluk ayarlamak ve düzgünce paketlemeniz yeterli olucaktır. Aynı şekil renklerden gruplandırabileceğiniz bir işide yapabilirsiniz. Evde boncuk paketleyerek zamanınızı en ideal şekilde değerlendirmiş olursunuz, hemde keyifle çalışabileceğiniz bir işiniz olur.


Evde Boncuk Paketleme İşi ile Ne Kadar Kazanabilirsiniz?

Kazancınız diğer işlerde olduğu gibi bu işte de harcadığınız günlük performasınıza göre değişir. Daha çok sarfettiğiniz gün sayısınca kazanç elde ederken, birde küçük işler aldığınızda daha az kazanç elde edersiniz. Ancak sarf ettiğiniz 4-5 günlük performansınızla hemen hemen 750 Türk Lirası gibi bir kazanç elde etmeniz elbetteki mümkün.

Evde Boncuk İşini Nasıl Bulabilirim?

İnternette evde bu şekilde yapılacak boncuk işleri ve diğer evde yapılacak işlerinin ilanlarının yer aldığı siteler bulunmaktadır. Bu tür olan güvenilir sitelere üye olarak size uygun olan işe başvurabilirsiniz. Belirttiğiniz iletişim bilgileriyle yetkili bişiler sizinle irtibatı kurarak yapacağınız işi ayağınıza kadar getireceklerdir. Sizede işi hakkıyla yapıp, kısa vaadede ürünleri teslim etmek kalacaktır.

1 yorum: